Full aktivitet i den svenska sommaren!

När det var är dags för sommar och ledighet så är det många som mest ser fram emot att slappa och ta det lugnt och det gör såklart jag också, men ett sätt för mig att koppla av på är att vara fysiskt aktiv. Det är inte alla som trivs med denna typ av semester, utan många vill ta det lugnt även fysiskt, vilket många av er säkert skriver under på. Jag tycker dock att det viktigaste med sommaren är att man kan sova lite längre och bestämma schemat för sina dagar utan att vara uppbunden när det kommer till jobb och det är nog för mig vad gäller att ta vara på de veckor under sommaren då man själv får bestämma över sin tid!

Vad man gör med ledig tid säger ganska mycket om en person, tycker jag, eller åtminstone så säger det mycket om vad en person när i behov av för tillfället. Jag är alltid i behov av att röra på mig på eller annat sätt och ju äldre jag blir desto mer öppen blir jag för alla typer av träning. Nuförtiden så brukar jag passa på att åka iväg på spännande resor när jag är ledig och det jag letar efter är inte de vackraste städerna eller stränderna, utan det jag letar efter är istället de ställen där man kan testa på de roligaste träningsformerna.

En vacker sommarblomma

När det är sommar här i Sverige så finns det mycket att göra om man vill ha en aktiv semester och i år så passande jag på att både fjällvandra och att cykla runt i Skåne. Jag tog mig naturligtvis även till Danmark när jag ändå cyklade omkring och Danmark är också det ett väldigt trevligt land att befinna sig i under sommaren om man vill ha en aktiv semester, så det är ett hett tips från mig till er, kära läsare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *